Provox Life Adhesives

Een stomapleister ook wel adhesive genoemd, is de meest gebruikelijke en comfortabele manier om een HME op uw stoma te bevestigen. Breng de pleister aan rond de stoma en volg daarbij zorgvuldig de instructies. Bevestig vervolgens een HME op de stoma. Er zijn verschillende soorten pleisters, afgestemd op wat u doet en hoe gevoelig uw huid is.

Welke HME's zijn er?

Provox Life Standard Adhesive

Provox Life Standard Adhesive is een pleister voor dagelijks gebruik. Hij is zacht, flexibel en onopvallend. Hij past goed rond uw stoma en dicht goed af. Verkrijgbaar in drie verschillende varianten; Round, Oval en Plus.

Provox Life Night Adhesive

Provox Life Night Adhesive is een pleister helpt de huid herstellen terwijl u slaapt. Een hydrogelpleister die zacht is voor de huid en bovendien een verkoelende werking heeft.

Provox Life Sensitive Adhesive

Provox Life Sensitive Adhesive is een pleister voor dagelijks gebruik voor de gevoelige huid. Een comfortabele, onopvallende pleister die goed rond de stoma past en goed afdicht. Verkrijgbaar in drie verschillende varianten; Round, Oval en Plus.

Provox Life Stability Adhesive

Provox Life Stability Adhesive is een stevige pleister voor dagelijks gebruik die een solide basis vormt en ideaal voor patiënten die regelmatig handsfree spreken.

Provox Life LaryTube

Provox Life LaryTube is een flexibele, silicone tube waarop een HME bevestigd kan worden. De Provox Life LaryTube voorkomt het krimpen van de tracheostoma en zorgt ervoor dat deze de gewenste grootte houdt.

Welke pleister past het beste bij mij?

Stroomdiagram Provox Life Adhesives | Atos Medical

Gerelateerde onderwerpen

Delen