Provox Life HME's

Provox Life biedt de keuze uit zes verschillende HME’s: Home, Go, Night, Protect, Freehands en Energy. Zo bent u altijd verzekerd van de beste balans tussen bevochtiging en ademweerstand.

Dag en nacht, wat u ook doet.

Provox Life Home HME

Provox Life Home HME is speciaal ontworpen om de gezondheid van uw longen te verbeteren terwijl u het rustig aan doet. Hij biedt de hoogste bevochtiging van alle dag-HME’, voor een optimale longgezondheid.

Provox Life Go HME

Provox Life Go HME zorgt voor een lage ademweerstand wanneer u op pad bent of bezig bent met uw dagelijkse activiteiten. Deze HME heeft een laag profiel en een gladde ronde vorm waardoor deze minder opvalt.

Provox Life Night HME

Provox Life Night HME helpt het hoesten te verminderen voor een betere nachtrust. Deze HME heeft een zacht en comfortabel ontwerp en biedt buitengewoon goede bevochtiging voor gezondere longen.

Provox Life Protect HME

Provox Life Protect HME verwarmt en bevochtigt de lucht niet alleen, hij filtert ook bacteriën, virussen, stof en pollen. Daarnaast beschermt de Protect HME niet alleen uw luchtwegen bij het inademen, maar ook de mensen om u heen tijdens het uitademen. Ideaal voor wanneer u niet thuis bent en u zich op (drukke) plaatsen begeeft, waar het belangrijk is uw luchtwegen extra te beschermen.

Provox Life FreeHands HME

Provox Life FreeHands HME geeft de vrijheid om zowel handsfree als door middel van vingerafsluiting te spreken. Te gebruiken in combinatie met Provox FreeHands FlexiVoice. Deze HME is geschikt om overdag te gebruiken om handenvrij te spreken als u sociaal actief bent, aan het koken, autorijden, ….

Provox Life Energy HME

Provox Life Energy HME biedt goede bevochtiging en heeft de laagste ademweerstand van alle HME’s. Perfect voor tijdens fysieke activiteiten.

Gerelateerde onderwerpen

Delen