CareTips

Onze serie CareTips bevat instructievideo's, relevante informatie en meer voor mensen met een tracheacanule en hun naasten. Anders dan in 'formele bijsluiters', staat er in begrijpelijke taal en met behulp van afbeeldingen stapsgewijs beschreven hoe u bepaalde producten het beste kunt gebruiken. Aanvullend vindt u instructievideo's waarin gedemonstreerd wordt hoe deze handelingen uit te voeren.

Een goede routine is het halve werk
Het goed onder de knie hebben van deze handelingen helpt ervoor te zorgen dat u een goede routine en de best mogelijke kwaliteit van leven kunt bereiken.

Verwisselen van tweedelige nekband

Het verwisselen van een nekband kan lastig zijn. Deze video laat zien hoe u een tweedelige nekband eenvoudig kunt verwisselen en geeft aanvullende verzorgingstips.

gebruiksinstructies
Verwisselen van tweedelige nekband

Verwisselen van een kompres

Deze video toont stapsgewijze instructies en geeft verzorgingstips voor het verwisselen van een kompres en het reinigen van de huid rondom de stoma.

gebruiksinstructies
Verwisselen van een kompres

Verwisselen van een binnencanule

Het verwisselen van de binnencanule is een essentieel onderdeel van de verzorgingsroutine. Dit helpt verstopping te voorkomen, verwijdert slijmproppen en vermindert de kans op mogelijke infecties. Uw binnencanule moet dagelijks en indien nodig, vaker worden uitgenomen voor reiniging.

gebruiksinstructies
Verwisselen van een binnencanule

Reinigen binnencanule met een Swab

Binnencanules moeten dagelijks worden gereinigd en indien nodig vaker om slijm te verwijderen, ophoping van slijm te voorkomen en om de canule schoon te houden. Deze video geeft aanwijzingen voor het reinigen van de binnencanule met behulp van een Swab.

Gebruiksinstructies
Reinigen binnencanule met een Swab

Reinigen binnencanule met een canuleborstel

Binnencanules moeten dagelijks worden gereinigd en indien nodig vaker om slijm te verwijderen, ophoping van slijm te voorkomen en om de canule schoon te houden. Deze video laat zien hoe de binnencanule te reinigen met behulp van een canuleborstel.

gebruiksinstructies
Reinigen binnencanule met een canuleborstel

Reinigen binnencanule met reinigingspoeder

Deze video demonstreert het reinigen van de binnencanule met behulp van Tracoe Reinigingspoeder. Het helpt slijmophoping te verwijderen en te voorkomen en houdt de oppervlakken van de tracheacanule schoon.

gebruiksinstructies
Reinigen binnencanule met reinigingspoeder

Gebruik van een Tracoe douchebeschermer

Douchen is een belangrijk onderdeel van de dagelijkse routine. De Tracoe Shower Guard bedekt de stoma en leidt het water eroverheen, zoals te zien is in de video.

Gebruiksinstructies
Tracoe douchebeschermer gebruiken

Contact

Heeft u vragen, bent u op zoek naar meer informatie of wilt u graag persoonlijk advies bij u thuis? Neem dan gerust contact op met een van onze Customer Care medewerkers of laat uw gegevens achter via het onderstaande contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Telefoon: +3179 593 50 00 | +32 2218 5550
E-mail: info.nl@atosmedical.com | info.be@atosmedical.com

*verplichte velden

Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Privacybeleid | Algemene voorwaarden

Delen