Provox Coming Home

Provox Coming Home is ontwikkeld vanuit de behoeften van mensen die net een totale laryngectomie hebben ondergaan. Hierbij hebben we samengewerkt met zorgverleners van toonaangevende instellingen en patiëntenorganisaties. Provox Coming Home bevat producten en informatie om de overgang van ziekenhuis naar huis zo eenvoudig mogelijk te maken.

Uit jarenlang uitgebreid onderzoek en voortdurende interacties met patiënten weten wij dat thuiskomen uit het ziekenhuis een moeilijk proces kan zijn. Tijdens de eerste paar dagen, weken en maanden ervaren veel mensen een hoge mate van kwetsbaarheid en emotionele stress, waardoor het moeilijk is om te onthouden welke producten moeten worden gebruikt, hoe ze moeten worden gebruikt en wanneer ze moeten worden gebruikt. In deze periode kunt u ondersteuning krijgen door:

  • Een regelmatig belmoment door onze Customer Service om support te geven bij de producten die u dan gebruikt.
  • Huisbezoeken door een van onze ervaren productspecialisten voor praktische tips en uitleg over al uw vragen.

De voordelen van Provox Coming Home:

  • Legt uit waar elk product voor is bedoeld
  • Legt uit welke producten te gebruiken
  • Laat zien hoe de producten gebruikt moeten worden

Meer weten over Provox Coming Home?

Provox Coming Home wordt bij ontslag vanuit de ziekenhuizen meegegeven aan de patiënt. Voor meer informatie over Coming Home kunt u contact opnemen met uw ziekenhuis of ons met ons middels het onderstaande contactformulier.

ik wil meer informatie

Delen