Een goede nacht is een goede dag

Een goede bevochtiging van de ingeademde lucht is cruciaal voor het verminderen van slijmvorming en hoesten. Draag een HME daarom niet alleen overdag, maar ook ‘s nachts.

Het niet consequent dragen van een HME kan leiden tot een hogere slijmproductie en hoesten, wat vaak leidt tot slecht slapen, vermoeidheid, minder sociale contacten en een verminderde kwaliteit van leven. De Night HME biedt de hoogste bevochtiging van alle HME’s uit de Provox Life productlijn, en heeft dus ook de grootste impact.

Ervaar het nu zelf!

Beoordeel uw nachtrust en ervaar het verschil

Wanneer u begint met het 24/7 dragen van een HME, zult u al snel een verandering opmerken. Het zou kunnen dat u de eerste weken iets vaker moet hoesten - dit betekent dat de HME zijn werk doet en het slijm uit uw luchtwegen verwijderd wordt. Daarna komt de verbetering.

Om het verschil tastbaar te maken hebben we een scorekaart gemaakt waarop u zelf eenvoudig uw ervaringen bij kunt houden en in een oogopslag de verbetering kunt zien.

Dit werkt als volgt:

1. Beoordeel hoe u uw nachtrust heeft ervaren
2. Vul het in op de scorekaart
3. Zie de verbetering en...

... ervaar het verschil!

Vraag snel deze gratis scorekaart aan.

Provox Life Night HME Scorekaart | Atos Medical

Scorekaart aanvragen

Vraag de scorekaart kosteloos aan en wij sturen u deze zo snel mogelijk toe. Wanneer u 30 dagen 24/7 een HME heeft gedragen en het ingevulde kaartje terugstuurt naar het gratis antwoordnummer, ontvangt u een kleine attentie.

Wij gebruiken uw ervaring en productbeoordeling uitsluitend voor verbetering van onze producten. De verstrekte informatie wordt anoniem verwerkt en niet voor commerciële doeleinden gebruikt.

Stuur mij een gratis scorekaart

Gerelateerde onderwerpen:

Delen