Atos Ambassadeurs

Het ondergaan van een laryngectomie is een ingrijpende gebeurtenis. Voor mensen die een laryngectomie hebben ondergaan of op het punt staan te ondergaan, is het van cruciaal belang dat zij goed geïnformeerd en ondersteund worden. Onze ambassadeurs zijn ervaringsdeskundigen en bieden een unieke vorm van steun die specifiek gericht is op de behoeften en zorgen van (nieuwe) patiënten en hun naasten.

Ambassadeurs Laryngectomie bij Atos Medical

Wat doet een Atos ambassadeur?

Met hun ervaring zijn onze ambassadeurs van onschatbare waarde in het ondersteunen van patiënten door het proces van een laryngectomie en het terug oppakken van het leven na de ingreep. U kunt hierbij denken aan het geven van:

Voorlichting en informatie
Een belangrijk onderdeel van het ambassadeurschap is het verstrekken van begrijpelijke informatie over de laryngectomieprocedure. Ze bespreken onder andere wat de operatie inhoudt, welke veranderingen een patiënt kan verwachten, en hoe het herstelproces verloopt. Deze informatie helpt patiënten om realistische verwachtingen te hebben en zich mentaal voor te bereiden op de veranderingen die komen gaan.

Emotionele steun
Onze ambassadeurs begrijpen als geen ander de emotionele impact die een laryngectomie kan hebben. Ze bieden een luisterend oor en delen hun eigen ervaringen, waardoor patiënten zich minder alleen voelen in hun situatie. Deze persoonlijke verbinding kan een grote bron van troost en motivatie zijn voor patiënten tijdens deze moeilijke tijd.

Praktische tips en adviezen
Vanuit hun eigen ervaring bieden onze ambassadeurs praktische tips over het dagelijks leven na de operatie. Dit kan variëren van advies over aanpassingen in de thuissituatie tot tips voor spraakrevalidatie en het gebruik van producten en bepaalde hulpmiddelen.

Dit zijn onze ambassadeurs

Onze ambassadeurs Leo Eppink, Jan van Egmond, Dirk Verbieren en Willem van Gelder kunnen bij veel gelegenheden voor u klaar staan. Zij kunnen (al dan niet samen met een productspecialist) bij u langskomen voor een huisbezoek of u kunt hen ontmoeten tijdens een van onze bijeenkomsten. Ook zijn zij regelmatig aanwezig bij klinische lessen die wij geven aan (thuis)zorgverleners en op beurzen en congressen, ...

Image

Benieuwd naar hun verhaal? Zij stellen zich graag aan u voor.

Even voorstellen

Delen