Bijeenkomsten & webinars

Wij organiseren verschillende sociale en educatieve bijeenkomsten voor mensen die een laryngectomie of tracheotomie hebben ondergaan. We zoeken hierbij naar een mix tussen persoonlijke live bijeenkomsten met een productspecialist en online webinars. Tijdens deze (online) bijeenkomsten bespreken we (product)ontwikkelingen die voor u van belang kunnen zijn, kijken we naar seizoensgebonden omstandigheden die impact kunnen hebben op uw conditie en gezondheid en is er de mogelijkheid om te luisteren naar en leren van lotgenoten.

De live bijeenkomsten organiseren we verspreid over het jaar op verschillende locaties. We proberen hier een mooie mix van informatie en informeel samenzijn van te maken.

In de online webinars worden vaak dezelfde onderwerpen besproken. De webinars komen misschien wat zakelijker over, maar hebben als grote voordeel dat ze eenvoudig toegankelijk zijn. U kunt van thuis uit inloggen om geïnformeerd te worden. En bent u onverhoopt verhinderd? Het is vaak mogelijk achteraf een opname te bekijken zodat u niets hoeft te missen.

In het overzicht hieronder vind u meer informatie over de geplande bijeenkomsten voor de komende tijd.

Delen