Onze doelstellingen en waarden

Het is onze passie om het leven van mensen met een halsstoma gemakkelijker te maken, door persoonlijke zorg en innovatieve oplossingen te bieden.

Onze waarden bepalen de norm voor hoe we handelen. Ze vormen de essentie van onze cultuur.

“Our values represent commitments to all our stakeholders. By living our values, we demonstrate that we care about our customers and each other. This makes us proud to serve our customers every day.”

– Caroline Vagner Rosenstand, President

We listen​

Bij Atos Medical zijn we ruimdenkend en nieuwsgierig. We streven ernaar van elkaar en van onze gebruikers te leren. We gebruiken het inzicht dat we hebben verkregen om elkaar uit te dagen altijd te blijven verbeteren.

We inspire

Bij Atos Medical werken we met passie en toewijding. We hebben ambitieuze doelstellingen en stellen strenge eisen aan onszelf. We streven ernaar een overtuigend beeld van de toekomst te bieden dat anderen motiveert actie te ondernemen.

We focus​

Bij Atos Medical zijn we ware experts in ons vakgebied. We kiezen ervoor ons te richten op dat waar we goed in zijn. Onze keuzes zijn helder en transparant en helpen ons bij het verwezenlijken van onze ambities.

We engage​

Bij Atos Medical sluiten we ons aan bij onze aandeelhouders en betrekken we hen bij onze activiteiten. We steunen elkaar en onze gebruikers dag in dag uit en verschaffen hen de nodige middelen. Respect en integriteit vormen de kern van alles wat we doen.

Delen