04-06-2024
ZWOLLE
Wij nodigen u graag uit voor een regiobijeenkomst met kookworkshop voor gelaryngectomeerden in Zwolle.
Eten, dat smaakt naar meer'
Tijdens deze bijeenkomst beantwoorden we vragen als: Welke voeding is belangrijk? Hoe beïnvloedt voedsel de slijmvorming? Wat kun je doen om eten beter te laten smaken? Ook hebben we een gastspreker die vanuit haar eigen ervaring en expertise meer zal vertellen.
Margret is sinds 2009 gewichtsconsulent en leefstijlcoach. Haar man, Leo Eppink, is in 2011 gelaryngectomeerd en zij is vanaf die tijd zich gaan verdiepen in gevarieerd eten in allerlei mogelijke consistenties. Daarnaast is zij ervaringsdeskundige voor mensen met diverse soorten slikklachten.
Programma
13:30 uur - Ontvangst met koffie, thee en lekkers
13:45 uur - Presentatie over voeding bij een laryngectomie
14:30 uur - Start kookworkshop
15:30 uur - Napraten en genieten van de hapjes
Jolanda Freriks-Smulders, customer care medewerker van Atos Medical en Leo Eppink, ambassadeur van Atos Medical zullen ook aanwezig zijn. Tijdens de workshop is er voldoende tijd en ruimte om ervaringen met lotgenoten uit te wisselen en een praatje te maken met Margret en productspecialisten Maartje en Barteld.
We hopen u op 4 juni te mogen verwelkomen in de Hutspot, Zwolle!
AanmeldenDelen