Overzicht evenementen/
Internationale Vrouwendag

Internationale Vrouwendag

07-03-2024

Webinar

event

Donderdag 7 maart is de dag vóór Internationale Vrouwendag. Om deze dag te vieren nodigen wij u graag uit voor ons webinar, waar we het woord geven aan een panel van inspirerende vrouwen met een tracheacanule die hun leven op krachtige en eigen wijze leven.

Webinar vrouwen met een tracheacanule | Atos Medical

In dit webinar delen drie vrouwen met een tracheacanle hun persoonlijke ervaringen en vertellen zij hoe de ingreep hun leven heeft veranderd en beïnvloed. Ook behandelen zij verschillende onderwerpen, beantwoorden vragen en delen nuttige tips over hoe u bepaalde obstakels kunt overwinnen. Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor het stellen van vragen aan zowel het panel als aan elkaar.

Wij hopen u te mogen verwelkomen in het webinar!

Inschrijven

Dit webinar is bedoeld voor alle vrouwen die met dit onderwerp te maken hebben. Dus zowel voor vrouwen met een tracheacanule (permanent of tijdelijk), als voor vrienden, familie of zorgverleners die hier meer over willen leren. Iedereen is van harte welkom.

Vragen?

Heeft u vragen of hulp nodig bij het inschrijven? Stuur dan gerust een e-mail naar event.nl@atosmedical.com en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Delen