Zoeken
close

Welcome to Atos Medical

Selecteer uw land

Nederland
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
Americas
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Confirm your selection
  • Land:Nederland

Officiële verklaring COVID-19

Informatie over COVID-19

COVID-19 (Novel Coronavirus 2019) verspreidt zich en beïnvloedt een toenemend aantal gebieden waar we actief zijn. We zijn gepassioneerd om het leven van mensen met een halsstoma gemakkelijker te maken en volgen de ontwikkelingen op de voet om alle klanten wereldwijd te kunnen blijven bedienen.

 

Informatie over Provox Micron en Freevent XtraCare HME’s

We hebben de productie van HME’s die extra bescherming bieden tegen virussen verhoogd, namelijk;

 

Beide producten hebben een effectief elektrostatisch filter dat bescherming biedt tegen ≥99% van de virussen en bacteriën *. Bespreek met uw arts of Provox Micron of Freevent XtraCare een geschikte optie voor u is. Neem voor meer informatie over deze producten of andere vragen contact op met de Customer Care afdeling via 079 – 593 50 00 of uw lokale product specialist.

 

Laatste informatie
Voor de meest recente informatie over Coronavirus verwijzen wij u naar de onderstaande websites van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM):

WHO: https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019
RIVM: https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus

 

* Let op: Volledige bescherming kan nooit gegarandeerd worden. Raadpleeg altijd de gebruiksaanwijzing voor meer informatie. Provox Micron en Freevent XtraCare zijn niet specifiek getest op bescherming tegen het Novel Corona Virus 2019. Testen tonen aan dat de bacteriële en virusfiltratie-efficiëntie ≥99% is.

 

Omdat ziekteverwekkers het lichaam op andere manieren kunnen binnendringen, zoals mond, neus en ogen, kan 100 procent bescherming niet worden gegarandeerd. Beschermende maatregelen tegen het coronavirus zoals gecommuniceerd door onder andere de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), zijn ook van toepassing op mensen die Provox Micron en Freevent XtraCare gebruiken.


Lees ook: