Zoeken
close

Welcome to Atos Medical

Selecteer uw land

Nederland
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
Americas
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Confirm your selection
  • Land:Nederland

Probeer onze producten

Wat voor u de best passende laryngectomie-benodigdheden zijn, is afhankelijk van factoren zoals uw levensstijl en persoonlijke voorkeur. Wij sturen u graag een probeerverpakking indien u nieuwsgierig bent naar een nieuw product en dit wilt proberen.

Ademhaling

Een warmte- en vochtwisselaar (HME) zorgt voor longrevalidatie en helpt hoesten, slijmproductie en luchtweg infecties te verminderen. De belangrijkste functie is het bevochtigen en opwarmen van ingeademde lucht. Verander elke dag uw HME of vaker, afhankelijk van uw situatie.

Een pleister wordt gebruikt om een HME te bevestigen. Er zijn verschillende vormen pleisters beschikbaar met diverse kleefeigenschappen. Hierdoor kan er aan individuele behoeften voldaan worden. Een pleister wordt meestal een keer per dag vervangen.

Vind het product waar u in geïnteresseerd bent

Klik hier

Verzorging

Accessoires worden dagelijks gebruikt. Het Provox assortiment bevat verschillende doekjes om de huid rond het stoma te reinigen en beschermen en het gemakkelijker te maken de pleisters van de huid te verwijderen. Er zijn ook accessoires voor het reinigen en onderhouden van de stemprothesen, zoals de Provox Brush en Provox Flush.

Vind de accessoire die past bij uw routine

Klik hier

Handsfree

Handsfree spreken is een wens die gedeeld wordt door iedereen die een laryngectomie heeft doorgemaakt. Handsfree spreken maakt het mogelijk beide handen te gebruiken om u nog beter uit te kunnen drukken. U kunt gebaren maken en meerdere dingen tegelijk doen zonder uw stoma af te sluiten. Spreken voelt daardoor meer zoals u voorheen gewend was.

Wilt u handsfree spreken? Kom met ons in contact voor meer informatie

Neem contact met mij op