Zoeken
  • Zoeken
  • Contact
Red Dot Award voor Provox Luna

Atos Medical, wereldleider in de medische technologie voor laryngectomiezorg, heeft de prestigieuze Red Dot Product Design 2018 Award voor Provox Luna ontvangen.

Provox Luna

Provox Luna is een unieke nachtoplossing voor mensen die na een operatie als gevolg van Larynx kanker, leven zonder strottenhoofd. Deze mensen ademen door een stoma in de hals. Door het gebruik van Provox Luna kunnen zij comfortabel slapen, de huid rondom hun stoma kalmeren en de longen een superieure longbevochtiging geven.

Provox Luna is het resultaat van de continue aandacht en focus van Atos Medical op productontwikkeling die daadwerkelijk het verschil maakt voor de gebruikers. Gebruikers over de hele wereld zijn betrokken bij de ontwikkeling van Provox Luna.

De Provox Luna pleister heeft een innovatieve zachte bevestigingsrand en is gemaakt van hydrogel. Hydrogel wordt veel gebruikt voor wondverzorging en heeft bewezen verkoelende en kalmerende effecten. De Provox Luna HME is gemaakt van zachte siliconen en biedt superieure bevochtiging. Het heeft een lage ademweerstand om comfortabel te kunnen ademen.

Persbericht
  • Persbericht Red Dot Award voor Provox Luna
Download