Zoeken
close

Welcome to Atos Medical

Selecteer uw land

Nederland
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
Americas
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Confirm your selection
  • Land:Nederland

Over ons

Atos Medical is opgericht in 1986 en is vandaag de dag een compleet KNO (Keel-, Neus- en Oor) bedrijf met verschillende marktleidende producten. Deze positie hebben wij bereikt door een grondige kennis van medische condities, behandelingen en producten en door onze nauwe relaties met (KNO) specialisten en patiënten.

 

Atos Medical heeft een uitgebreid productportfolio. Naast leidende producten hebben wij een netwerk dat meer dan 60 landen bestrijkt. Dit betekent ook dat we leider willen zijn, geen volger, als het op productontwikkeling aankomt. Dankzij onze langdurige relatie met KNO-specialisten en patiënten zijn wij in staat om dit te realiseren. Ieder productconcept geworteld in de wereld van klinische activiteiten.

 

Onze doelstelling is altijd om:

 

  • De kwaliteit van leven van patiënten te verbeteren
  • Producten te bieden met toegevoegde waarde voor de professionals

 

Kritische succesfactoren omvatten zowel efficiënte, gevalideerde processen voor productontwikkeling en productie, risicoanalyse, als toegewijde expertise. Onze producten worden continu getest en geëvalueerd om te weten wat verbeterd kan worden en welke verdere vragen er uit de markt zijn. Het concept van “Evidence and Experience” vormt de kern van onze productie.

 

Atos Medical streeft naar uitstekende service en supportverlening. Wij zijn er trots op een organisatie te zijn met gemotiveerde en goedopgeleide medewerkers als het aankomt op onze producten. Dit maakt dat onze klanten kunnen rekenen op een professionele aanpak van onze vertegenwoordigers. Wij bieden cursussen en trainingen aan op het gebied van Keel-, Neus- en Oorheelkunde voor specialisten en logopedisten over de hele wereld. Daarnaast verzorgen wij ook producttrainingen voor locale klanten.