Zoeken
De bijeenkomsten

Elke maand organiseren wij lokale evenementen over de hele wereld. Wij noemen dit de ‘My Voice’-bijeenkomsten omdat deze over u en uw behoeften gaan. U krijgt tijdens deze bijeenkomsten informatie en u kunt vragen stellen. Tegelijkertijd is het een geweldige kans om andere mensen te leren kennen die zijn gelaryngectomeerd binnen uw omgeving.

Atos Medical ondersteunt mensen direct na de operatie en biedt voortdurend ondersteuning door het het organiseren van een groot aantal My Voice-bijeenkomsten, die gebruikers helpen bij elkaar te brengen. Tijdens deze bijeenkomsten worden ervaringen met lotgenoten gedeeld en uitgewisseld. Het is goed om te weten dat andere mensen dezelfde zorgen en aspiraties delen als u en met soortgelijke uitdagingen te maken hebben. Het hele jaar door organiseren wij bijeenkomsten om de laryngectomie-gemeenschap bij elkaar te brengen.

Deze lokale bijeenkomsten zijn bedoeld voor kleine groepen. U krijgt hierdoor de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier samen met andere lotgenoten in contact te komen en met de Product Specialist. De ambiance van de bijeenkomsten wordt als ontspannen ervaren. De agenda wordt grotendeels bepaald door de onderwerpen die u wilt behandelen.

Vindt een bijeenkomst bij u in de buurt
Inspiratie van andere gebruikers

Twee echtparen die in augustus 2017 een bijeenkomst bij hebben bijgewoond in Amerika, ontdekten dat ze het grootste deel van hun leven in dezelfde kleine stad hebben gewoond – slechts acht kilometer uit elkaar. Een van hen heeft zes jaar geleden een totale laryngectomie ondergaan, terwijl de andere slechts sinds een jaar gelaryngectomeerd is.

De meer ervaren ‘veteraan’ gaf goed advies aan de ‘nieuwkomer’ over HME’s. Hij gaf ook aan wat het belang is van het continu (24 uur per dag) dragen van een HME. Ook gaf hij tips over hoe je op reis kunt gaan en welke voorbereidingen daarbij komen kijken. De twee echtparen zijn vaste vrienden geworden. De echtgenotes hebben telefoonnummers uitgewisseld en ze zijn zelfs van plan om met zijn vieren op cruisevakantie te gaan.