Zoeken
close

Welcome to Atos Medical

Selecteer uw land

Nederland
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
Americas
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Confirm your selection
  • Land:Nederland

Provox Luna: dé nieuwe nachtoplossing

Wij weten allemaal dat een goede nachtrust veel betekent voor uw welbevinden tijdens de dag. Wanneer u Provox Luna gebruikt kunt u comfortabel slapen, de huid laten rusten en uw longconditie verbeteren en dit resulteert in het hebben van betere dagen.

Met betere dagen kunt u erop uit gaan voor een wandeling, meer actief zijn, werken in de tuin, winkelen of van andere dingen genieten. Kortom, u ervaart u minder slijm, het hoesten zal verminderen en de huidirritaties zullen afnemen.

De Provox Luna HME en pleister

  • Zacht en glad voor nachtelijk comfort
  • Gemaakt van hydrogel om de huid te koelen en te kalmeren
  • Superieure bevochtiging in vergelijking tot andere HME’s
  • Lage ademhalingsweerstand voor een betere ademhaling tijdens de nacht
  • Openingen aan de zijkant om afsluiting tijdens het slapen te voorkomen

* Data in dossier

Comfortabel slapen

Tijdens het slapen draagt men meestal zachte en comfortabele kleding. Ook als het gaat om uw stoma zou u ’s nachts zo veel mogelijk comfort moeten kunnen ervaren. Niets zou een goede nachtrust moeten belemmeren. De Provox Luna HME is gemaakt van siliconen om maximaal comfort te bieden. Het is zacht, wit en glad. Aan de zijkanten bevinden zich twee openingen om te zorgen voor een comfortabele ademhaling, zelfs als de HME per ongeluk bedekt wordt door kleding of lakens. De Provox Luna pleister is speciaal ontworpen om zacht en glad op de huid bevestigd te kunnen worden. De ring is kleiner en zachter wat zorgt voor comfort in elke slaaphouding. “Het slapen werd gemakkelijker. De Provox Luna pleister voelt zachter en minder belemmerend aan.” Provox Luna gebruiker – Verenigde Staten

Uw huid kalmeren

Van tijd tot tijd kan uw huid geïrriteerd, rood en pijnlijk zijn. Als u hier last van heeft, zou u kunnen overwegen om een zachtere pleister te gebruiken, die uw huid ‘s nachts helpt. De Provox Luna pleister kalmeert uw huid terwijl u slaapt en bereidt de huid voor op het gebruik van een pleister en HME de volgende dag. De Provox Luna pleister is gemaakt van hydrogel, dat veel gebruikt wordt voor huid-en wondverzorging. De hydrogel heeft bewezen verkoelende en kalmerende effecten. “Een groot deel van de irritatie was ’s ochtends verdwenen. Het effect trad op na twee tot drie nachten. De huid herstelde beter dan wanneer ik helemaal niets gebruik.” Provox Luna gebruiker – Verenigde Staten

De gezondheid van uw longen verbeteren

Met gezondere longen kunt u genieten van een dagje uit, actief leven en de dingen doen die u leuk vindt. De Provox Luna HME helpt om de gezondheid van uw longen te verbeteren. Het houdt de lucht die u inademt vochtiger en hierdoor hoest u minder. De Provox Luna HME biedt superieure bevochtiging in vergelijking met andere HME’s en het heeft een lage ademhalingsweerstand voor comfortabel ademen. Veel mensen ervaren dat het dag en nacht gebruiken van een HME hun dagen comfortabeler maakt. Het wordt makkelijker om te gaan wandelen, winkelen of sporten.

Leer meer over Provox Luna

Klik hier