• Contact
  • Zoeken
Zoeken
‘My Voice bijeenkomsten’

De ‘My Voice bijeenkomsten’ zijn sociale en educatieve bijeenkomsten, die zijn ontwikkeld voor mensen die een laryngectomie hebben ondergaan.

Gedurende het hele jaar organiseren wij onze bijeenkomsten, bij voorkeur, steeds op dezelfde locaties. U kunt daardoor 6 keer per jaar deelnemen op een locatie in of nabij uw woonplaats. Wij houden het aantal aanwezigen bewust beperkt, zodat er voldoende tijd is voor alle aanwezigen. Bij een bijeenkomst kunt u gemiddeld 5 lotgenoten verwachten met een partner of introducé.

De ‘My Voice bijeenkomst’ wordt gehost door uw lokale Product Specialist. U bent dus 6 keer per jaar in de gelegenheid om vragen te stellen over uw specifieke situatie. Daarnaast leert u andere mensen kennen die een laryngectomie hebben ondergaan. De gesprekken tussen de aanwezigen leiden altijd tot een waardevolle uitwisseling van kennis en ervaringen.

Tijdens de bijeenkomst deelt uw Product Specialist haar of zijn kennis over activiteiten en seizoensgebonden omstandigheden, die invloed kunnen hebben op uw lichaamsconditie. Hij/zij motiveert en inspireert u om het beste uit het leven te halen. U blijft op de hoogte van nieuwe producten en nieuwe ontwikkelingen en inzichten op het gebied van laryngectomie.

Indien u bij ons bekend bent ontvangt u automatisch een uitnodiging op de deurmat. Of, indien u dit bij ons kenbaar heeft gemaakt, ontvangt u een uitnodiging per e-mail. Ontvangt u geen uitnodiging? Aarzelt u dan vooral niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer:  079 – 593 50 00.