Zoeken
close

Welcome to Atos Medical

Selecteer uw land

Nederland
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
Americas
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Confirm your selection
  • Land:Nederland

Het Provox Systeem

Het Provox Systeem omvat drie hoofdproductgroepen: de Provox stemprotheses, de Provox HME-cassettes en de Provox-pleisters. Wereldwijd wordt de voorkeur gegeven aan Provox producten en ze zijn het resultaat van 25 jaar constante productontwikkeling en -innovatie.

Stemprotheses

Het Provox Systeem omvat een compleet assortiment standaardstemprotheses en accessoires voor een goede stemkwaliteit, lage spraakinspanning, comfort en eenvoudig onderhoud van het hulpmiddel. Daarnaast zijn er diverse speciale stemprotheses en accessoires verkrijgbaar ter bestrijding van problemen als vroegtijdige lekkage via de stemprothese en lekkage rond de stemprothese.

 

Wilt u meer informatie over de Provox stemprotheses?

De Provox HME-cassettes en spreekkleppen

Provox XtraFlow HME en Provox XtraMoist HME verminderen de slijmproductie en het hoesten door het bevochtigen, verwarmen en filteren van de ingeademde lucht. U kunt ze ook gebruiken om mee te spreken, door middel van afsluiting met uw vinger.

De Provox FreeHands FlexiVoice biedt de vrijheid om handsfree te spreken en te spreken met afsluiting door middel van uw vinger. De Provox FreeHands FlexiVoice is een combinatie van een spreekklep en een HME-cassette.

 

Wilt u meer informatie over de Provox Xtra HMEs?

Provox pleisters

De Provox pleisters worden gebruikt om de Provox HME-cassette op zijn plek te houden vóór uw tracheostoma. De Provox bevestigingsmaterialen zijn verkrijgbaar in een compleet assortiment aan opties, zodat u altijd het bevestigingsmateriaal kunt vinden dat optimaal bij u past.

Wilt u meer informatie over de Provox pleisters?