Zoeken
  • Zoeken
  • Contact
Tracheotomie bijeenkomsten

Onder de noemer ‘Fit met een canule bijeenkomsten’ organiseren wij gedurende het jaar sociale en educatieve bijeenkomsten voor mensen die een tracheotomie hebben ondergaan. De bijeenkomsten zijn zowel voor personen met een permanente als een tijdelijke tracheacanule. In 2019 organiseren wij meerdere bijeenkomsten op diverse locaties in het land. Per bijeenkomst wordt een specifiek thema besproken. Uw regionale product specialist geeft informatie over productgebruik, ontwikkelingen, en omstandigheden die van invloed kunnen zijn op uw lichaamsconditie. Daarnaast kunt u vragen stellen en ervaringen delen met anderen uit uw omgeving die ook een tracheotomie hebben ondergaan.

Huidig thema: 'Ademen... van levensbelang'

We staan er vaak niet bij stil, zo automatisch gaat het. Maar als je een tracheostoma hebt, verandert dat automatisme.

Tijdens dit event staan we stil bij de gevolgen van uw operatie en uw canule. Welke invloed heeft het op uw dagelijks leven? Uw activiteiten, uw sociale leven? En, nog belangrijker, hoe kunt u dankzij goed gebruik van verschillende producten dit positief beïnvloeden. Letterlijk meer lucht krijgen?

PROGRAMMA
11:15 – 11:30 uur         Ontvangst
                                           Koffie en thee staat voor u klaar
11:30 – 13:00 uur       ‘Ademen… van levensbelang’
                                           Gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen te delen
13:00 – 14:00 uur      Gezamenlijke lunch 

Na afloop van de bijeenkomst ontvangt u een leuke picknickdeken voor als u onderweg even op adem wilt komen. Ook ideaal voor de Zoals altijd krijgt u uiteraard volop gelegenheid om met andere lotgenoten kennis te maken, ervaringen en tips uit te wisselen en al uw vragen te stellen aan uw productspecialist. Daarnaast ontvangt u een leuke picknickdeken voor als u onderweg even op adem wilt komen. Ook ideaal voor de koele zomeravonden!

Aanmelden

Atos Medical organiseert elke maand honderden bijeenkomsten over de hele wereld. Vind een bijeenkomst bij u in de buurt en ontmoet naast uw product specialist ook andere mensen die een tracheotomie hebben ondergaan. U bent natuurlijk van harte welkom om eventueel uw ​​partner of een vriend(in) mee te nemen. Heeft u nog vragen of wilt u zich liever telefonisch aanmelden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 079 593 5000. Wij helpen u graag verder.