Zoeken
close

Welcome to Atos Medical

Selecteer uw land

Nederland
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
America
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Confirm your selection
  • Land:Nederland

Tracheotomie bijeenkomsten

Onder de noemer ’Fit met een canule’  organiseren wij gedurende het jaar sociale en educatieve bijeenkomsten voor mensen die een tracheotomie hebben ondergaan en een permanente of tijdelijke stoma hebben. Op diverse locaties in het land geeft uw regionale product specialist informatie en advies over ontwikkelingen, activiteiten en seizoensgebonden omstandigheden die van invloed kunnen zijn op uw lichaamsconditie. Daarnaast kunt u vragen stellen en ervaringen delen met mensen uit uw omgeving die ook een tracheotomie hebben ondergaan. Mede door uw feedback tijdens de bijeenkomsten, kunnen wij inzichten verzamelen die kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van nog betere en gebruiksvriendelijke producten.

Thema januari t/m maart 2020: Fitter de winter door

De winter is al volop in gang. Als de ’R’ in de maand is, liggen verkoudheden en infecties voor iedereen op de loer. Voor mensen die een tracheostoma hebben en met een canule ademen, is de winter nog een extra uitdaging. De lage buitentemperatuur en ook de overgang naar een warme binnentemperatuur zorgt voor een reactie van uw longen.
Zo is het ophoesten van vastzittend slijm niet alleen hinderlijk, maar kost ook veel energie. Toch zijn er mogelijkheden om de winteruitdagingen het hoofd te bieden.

Maatwerk en goede (winter)gewoontes
Tijdens deze bijeenkomst maakt u een reisje door het lichaam en in het bijzonder door de longen. Via illustraties en een video ziet u de gevolgen van blootstelling aan koude en droge lucht tijdens de winterperiode en wat dat met uw lichaam doet. Vervolgens leert u onder andere hoe u de verschillende warmte- en vochtwisselaars (HME’S) het beste kunt inzetten. Uiteraard is ieder lichaam uniek en wij denken graag met u mee welke producten het beste aansluiten op uw individuele situatie en behoeften.

Speciaal product: ProTrach XtraCare
Tijdens de bijeenkomst kunt u de ProTrach XtraCare voelen en zien en uw Product Specialist vertelt u er graag meer over.

Presentje
Als presentje krijgt u een handige roestvrijstalen thermosfles mee naar huis om tijdens de koude dagen uw koffie, thee of chocomelk onderweg warm te houden.

 

Aanmelden

Atos Medical organiseert elke maand honderden bijeenkomsten over de hele wereld. Vind een bijeenkomst bij u in de buurt en ontmoet naast uw product specialist ook andere mensen die een tracheotomie hebben ondergaan. U bent natuurlijk van harte welkom om eventueel uw ​​partner of een vriend(in) mee te nemen. Heeft u nog vragen of wilt u zich liever telefonisch aanmelden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 079 593 5000. Wij helpen u graag verder.