Zoeken
  • Zoeken
  • Contact
Laryngectomie bijeenkomsten

Onder de noemer ‘My Voice bijeenkomsten’ organiseren wij gedurende het jaar sociale en educatieve bijeenkomsten voor mensen die een laryngectomie hebben ondergaan. Op diverse locaties in het land geeft uw regionale product specialist informatie en advies over ontwikkelingen, activiteiten en seizoensgebonden omstandigheden die van invloed kunnen zijn op uw lichaamsconditie. Daarnaast kunt u vragen stellen en ervaringen delen met mensen uit uw omgeving die ook een laryngectomie hebben ondergaan. Mede door uw feedback tijdens de bijeenkomsten, kunnen wij inzichten verzamelen die kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van nog betere en gebruiksvriendelijke producten.

Huidig thema: 'Ademen... van levensbelang'

We staan er vaak niet bij stil, zo vanzelf gaat het. Maar wanneer je een laryngectomie hebt ondergaan, verandert dat automatisme. Tijdens dit event staan we stil bij de gevolgen van uw operatie. Welke invloed heeft het op uw dagelijks leven? Uw activiteiten, uw sociale leven? En, nog belangrijker, hoe kunt u dankzij goed gebruik van verschillende producten dit positief beïnvloeden? En letterlijk meer lucht krijgen?

Zoals altijd krijgt u uiteraard volop gelegenheid om met andere gelaryngectomeerden kennis te maken, ervaringen en tips uit te wisselen en al uw vragen stellen aan uw product specialist.

PROGRAMMA
11:15 – 11:30 uur         Ontvangst
                                           Koffie en thee staat voor u klaar
11:30 – 13:00 uur       ‘Ademen… van levensbelang’
                                           Gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen te delen
13:00 – 14:00 uur      Gezamenlijke lunch 

Handig cadeau de zomermaanden
Na afloop van de bijeenkomst ontvangt u een leuke picknickdeken voor als u onderweg even op adem wilt komen. Ook ideaal voor de koele zomeravonden!

 

Aanmelden

Atos Medical organiseert elke maand honderden bijeenkomsten over de hele wereld. Vind een bijeenkomst bij u in de buurt en ontmoet naast uw product specialist ook andere mensen die een laryngectomie hebben ondergaan. U bent natuurlijk van harte welkom om eventueel uw ​​partner of een vriend(in) mee te nemen. Heeft u nog vragen of wilt u zich liever telefonisch aanmelden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 079 593 5000. Wij helpen u graag verder.