Zoeken
  • Zoeken
  • Contact
Laryngectomie bijeenkomsten

Onder de noemer ‘My Voice bijeenkomsten’ organiseren wij gedurende het jaar sociale en educatieve bijeenkomsten voor mensen die een laryngectomie hebben ondergaan. Op diverse locaties in het land geeft uw regionale product specialist informatie en advies over ontwikkelingen, activiteiten en seizoensgebonden omstandigheden die van invloed kunnen zijn op uw lichaamsconditie. Daarnaast kunt u vragen stellen en ervaringen delen met mensen uit uw omgeving die ook een laryngectomie hebben ondergaan. Mede door uw feedback tijdens de bijeenkomsten, kunnen wij inzichten verzamelen die kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van nog betere en gebruiksvriendelijke producten.

Thema januari t/m maart 2020: Een gezonde levensstijl

We weten allemaal dat het belangrijk is om goed voor onszelf te zorgen. Door gezond te leven, komen wij lekkerder in ons vel te zitten. Wij voelen ons fitter, slapen beter en hebben meer energie.

Een gezonde levensstijl er op na houden kan best een uitdaging zijn. En wat is dan precies een gezonde levensstijl? Naast een goede voeding en een goede nachtrust is bewegen zeer belangrijk. Regelmatig bewegen heeft enorme voordelen voor de gezondheid. Na een laryngectomie kan het oppakken van een activiteit of sport die u voor de operatie deed, een hoge drempel lijken. Toch is er veel mogelijk. Regelmatig bewegen heeft enorme voordelen voor de gezondheid.

Tijdens deze bijeenkomst horen wij graag uw ervaringen, zodat we deze met elkaar kunnen delen en elkaar kunnen inspireren. Wij kijken ook graag met u mee om u waar mogelijk te adviseren en te ondersteunen.

PROGRAMMA
11:15 – 11:30 uur         Ontvangst
                                           Koffie en thee staat voor u klaar
11:30 – 13:00 uur       Presentatie
                                           Gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen te delen
13:00 – 14:00 uur      Gezamenlijke lunch 

Presentje
Als presentje krijgt u een handig rugzakje om mee te nemen tijdens een wandeling of een andere sportieve activiteit.

 

Aanmelden

Atos Medical organiseert elke maand honderden bijeenkomsten over de hele wereld. Vind een bijeenkomst bij u in de buurt en ontmoet naast uw product specialist ook andere mensen die een laryngectomie hebben ondergaan. U bent natuurlijk van harte welkom om eventueel uw ​​partner of een vriend(in) mee te nemen. Heeft u nog vragen of wilt u zich liever telefonisch aanmelden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 079 593 5000. Wij helpen u graag verder.