Zoeken
close

Welcome to Atos Medical

Selecteer uw land

Nederland
Europe
Belgique (Français)
België (Nederlands)
Danmark
Deutschland
España
France
Italia
Nederland
Norge
Polska
Portugal
Schweiz (Deutsch)
Suisse (Français)
Suomi
Sverige
UK (English)
Asia
中文(大中華)
日本語 (Japan)
America
Brazil
Canada (English)
Canada (French)
USA (English)
Oceania
Australia (English)
New Zealand (English)
Other
International
Confirm your selection
  • Land:Nederland

Laryngectomie bijeenkomsten

Onder de noemer ‘My Voice bijeenkomsten’ organiseren wij gedurende het jaar sociale en educatieve bijeenkomsten voor mensen die een laryngectomie hebben ondergaan. Op diverse locaties in het land geeft uw regionale product specialist informatie en advies over ontwikkelingen, activiteiten en seizoensgebonden omstandigheden die van invloed kunnen zijn op uw lichaamsconditie. Daarnaast kunt u vragen stellen en ervaringen delen met mensen uit uw omgeving die ook een laryngectomie hebben ondergaan. Mede door uw feedback tijdens de bijeenkomsten, kunnen wij inzichten verzamelen die kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van nog betere en gebruiksvriendelijke producten.

Thema april t/m mei 2020: Huidirritaties en gevoeligheid

Een veel gehoorde uitdaging na een laryngectomie operatie is het gezond houden van de huid rondom de stoma. De halshuid wordt vrijwel continu afgedekt met een pleister die het bevestigen van een HME mogelijk maakt. Voor de huid is dit een onnatuurlijke situatie, waardoor huidirritaties kunnen ontstaan. Een goede verzorging van de huid is daarom voor iedereen die een laryngectomie heeft ondergaan van groot belang.

Tijdens deze bijeenkomst besteden wij aandacht aan veel voorkomende huidirritaties, de gevolgen van bestraling voor de huid, oorzaken en het voorkomen van huidirritaties. Ook praten wij over huidverzorging en de keuze voor de pleister en verzorgingsmiddelen, die voor u het meest geschikt zijn.

Allergieën
Externe factoren kunnen ook bijdragen aan gevoeligheden. Wij kijken graag samen met u naar veel voorkomende allergieën, de oorzaken en hoe u hier het beste mee om kunt gaan. De tips die wij met u delen zullen zeker bijdragen aan een goede voorbereiding op onder anderen het komend hooikoortsseizoen.

Let op: in verband met COVID-19 zijn alle bijeenkomsten geannuleerd t/m 1 juni 2020.

Aanmelden

Atos Medical organiseert elke maand honderden bijeenkomsten over de hele wereld. Vind een bijeenkomst bij u in de buurt en ontmoet naast uw product specialist ook andere mensen die een laryngectomie hebben ondergaan. U bent natuurlijk van harte welkom om eventueel uw ​​partner of een vriend(in) mee te nemen. Heeft u nog vragen of wilt u zich liever telefonisch aanmelden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 079 593 5000. Wij helpen u graag verder.