Zoeken
  • Zoeken
  • Contact
Laryngectomie bijeenkomsten

Onder de noemer ‘My Voice bijeenkomsten’ organiseren wij gedurende het jaar sociale en educatieve bijeenkomsten voor mensen die een laryngectomie hebben ondergaan. Op diverse locaties in het land geeft uw regionale product specialist informatie en advies over ontwikkelingen, activiteiten en seizoensgebonden omstandigheden die van invloed kunnen zijn op uw lichaamsconditie. Daarnaast kunt u vragen stellen en ervaringen delen met mensen uit uw omgeving die ook een laryngectomie hebben ondergaan. Mede door uw feedback tijdens de bijeenkomsten, kunnen wij inzichten verzamelen die kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van nog betere en gebruiksvriendelijke producten.

Huidig thema: 'Voel je veilig wanneer je erop uit bent'

Het thema van deze My Voice bijeenkomst gaat over een veilig en comfortabel gevoel wanneer u van huis bent. Of u nu een kort uitstapje naar een andere stad maakt of u van plan bent om op vakantie te gaan in het buitenland, er zijn veel dingen die u kunt doen om u voor te bereiden op de reis en op mogelijke onvoorziene omstandigheden.

Tijdens deze bijeenkomst bespreken we hoe u het beste gebruik kunt maken van de Atos Medical vakantieservice en de vakantie-checklist. Ook het onderwerp ‘noodsituaties’ komt uitgebreid aan bod.

Advies voor uw specifieke reisdoel
Afhankelijk van de keuze van uw reisbestemming, kunnen de omstandigheden (sterk) verschillen van de thuissituatie. Denkt u hierbij aan mensenmassa’s, vakantie activiteiten en weersomstandigheden. Uw Product Specialist adviseert u graag over onder andere geschikte HME’s voor uw specifieke reisdoel.

Handig cadeau voor op reis
Een sleutelhanger met persoonlijk alarm draagt bij aan een extra veilig gevoel. In een noodsituatie kunt u anderen zonder woorden alarmeren dat u in nood bent.

PROGRAMMA
11:15 – 11:30 uur        Ontvangst
                                         Koffie en thee staat voor u klaar 
11:30 – 13:00 uur      “Voel je veilig wanneer je erop uit bent” 
                                          Gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen te delen
13:00 – 14:30 uur      Gezamelijke lunch 

Aanmelden

Atos Medical organiseert elke maand honderden bijeenkomsten over de hele wereld. Vind een bijeenkomst bij u in de buurt en ontmoet naast uw product specialist ook andere mensen die een laryngectomie hebben ondergaan. U bent natuurlijk van harte welkom om eventueel uw ​​partner of een vriend(in) mee te nemen. Heeft u nog vragen of wilt u zich liever telefonisch aanmelden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 079 593 5000. Wij helpen u graag verder.